Site icon Erkin EROL

E-Ticaret Danışmanı

E-Ticaret danışmanı ve danışmanlığı bir e-ticaret iş birimi yönetmenin ötesinde, günümüz girişimlerinin veya bir fiziksel mağazası olan markalarımızın en büyük isteği ve keşfetmek istediği satış kanalının yönetiminden sorumludur. E-Ticaret kanalı başlı başına bir oluşum ve kendi içinde farklı işlevleri bulunan branşlara ait komplike bir çalışma metoduna sahiptir.

E-Ticarete Nasıl Başlayabilirim?

E-ticaret danışmanlığı sektör içerisinde hem girişimcilerin hem de markaların eticaretlerini kurmak üzere merak ettiği,

E-Ticaret danışmanlığımda sizlere bir E-Ticaret sitesinde olması gereken tüm konu başlıklarını tek tek tartışarak ele alırız. E-Ticaret operasyonumuzda yapılması gereken konu başlıklarını hazırlarız, markamızın ileriye dönük yaşamsal kriterlerini uygulamaya başlarız.

E-Ticaretiniz için en iyi bir altyapı seçeneklerini araştırırız. Uzun vadede değişiklik olmadan ve satış kaybına uğramadan düzenli büyüme ile ilerleriz.

E-Ticaret danışmanlık maliyetleri, sizlerle belirlenen, ulaşılması gereken hedeflere göre değişkenlik gösterir. Burada kaçırılmaması gereken en önemli kısım, sizlerle belirlenecek takvimler ve performanslar bütünüdür.

E-Ticaret Danışmanı Nedir?

E-Ticaret danışmanı ve danışmanlığı E-Ticaretlere, satış süreçlerini geliştirme, büyütme yollarıyla ilgili danışmanlık sağlar. Markanızın tüm süreçlerini, sitenizin temel yapısını ve operasyon ekibine kadar olan sistemleri kurar, bunları tek tek takip eder. Ayrıca site içi sorumlulukları da vardır.

E-Ticaret Danışmanının Sorumlulukları Başka Nelerdir?

E-ticaret uzmanının temel sorumluluğu; işletmenin operasyonel ve teknolojik ihtiyaçlarını belirlemektir. Meslek profesyonellerinin diğer görevleri şu başlıklar altında toplanabilir;

E-Ticaret ve Strateji Danışmanlığı

E-Ticarette Hybris Danışmanlığı Nedir?

E-ticaret danışmanlığı ve yöneticiliği yaptığım süreçler içerisinde en keyif aldığım ve dünyanın en büyükleri arasında yer alan Hybris ile eticaret eğitimleri, danışmanlığı ve yöneticiliği yapıyorum. Hybris hakkında tüm bilgileri için

Hybris Nedir?

Hybris Danışmanlığı/Eğitimi

E-Ticaret Danışmanı olarak katkı sağladığım tüm eko sistemi web sitemden inceleyebilirsiniz. Ayrıca online eğitim için aşağıdaki görsele tıklayabilirsiniz.

Sevgiler.

Exit mobile version