Site icon Erkin EROL

Hangi Koli?

Tartışmasız, Türkiye’nin en yenilikçi ve en çok ihtiyacı olan, istediğiniz an kargonuzu alabilme özgürlüğü ; Borusan Holding’ten Bukoli ‘ de operasyonunu durduracağını açıkladı.

Bir önceki makalemde de ilettiğim gibi, Markafoni nasıl bir tarza sahipse, BuKoli ‘ de kendine has, ihtiyaç ve kargo markalarının korkulu rüyası haline gelebilmişti.

Ya arkadaş bir sistem kuruyorsun, Türkiye ‘ de binlerce noktan oluyor, mahallende ki büfeci münüp abin bir anda senin kargonun tutan ve ekmeğini alırken eline kargonuda veren bir alt yapı sunuyor. Saygıyı hak ediyorsun kardeşim.

Avrupalı kargo teslimatında komşu teknolojisi kullanıyor, kargonu yan komşun fatma teslim alıyor. Üstelik komşunda para kazanıyor. win-win.

Bukoli belki de alt yapısını tam olarak kuramamış olabilir. Ama borusan biraz daha dişini sıkmalıydı.

Eğer bukoli bu işi daha da sürdürebilseydi, Yurtiçi kargosundan tutunda aras kargosuna.. birçok kargo şirketi çok büyük bir rakiple karşı karşıya kalacaktı.

Yazık olan onlarca operasyona üzülüyoruz. Fakat bu sürece kadar getiren tüm çalışanlarının ellerine sağlık. Örnek bir sistem oldunuz. Pek alasınız, pek güzelsiniz.

Sevgiler.

Exit mobile version