Site icon Erkin EROL

Hybris Eğitimi

Hybris macerasına başlayan birçok markamız, heyecanla paket kurulumlarından sonra hep aynı sorun ile karşı karşıya kalıyor. Hangi panel, hangi özellikler, hangi componentler nasıl yönetilecekti..

Bu eğitim paketi, tüm Türkiye genelinden gelen Hybris soruları ve kendi geliştirdiğim paket detaylarından meydana geliyor. Bu yüzden Türkiye’de ilk Hybris mottosunu gururla iletebilirim.

Hybris Eğitimi Nedir?

Hybris panellerinden başlayan 360 derece bir uygulama sistemidir. Tüm süreçlerin kontrolleri, adım adım panel eğitimleri sağlanıyor.

Hybris eğitiminde neler var?

Panellerden başlayan ve tüm stratejilerin uygulandığı bir operasyon odaklı eğitimi kapsıyor. E-Ticaret departmanınızda olan tüm süreçleri hybris üzerinden nasıl yöneteceğinizi E-ticaret Know-How ları doğrultusunda aktarıyorum.

olmak üzere eğitim süreci belirleniyor.

Hybris eğitimin süresi ne kadar?

Hybris panellerinden hangilerine sahip olmanızla ilgili bu program değişebilir. Bu yüzden detayları görüşüp tekrar çalışmalar düzenlenebilir.

Profesyonel bir e-ticaret için sistemlerimizi geliştirmek zorundayız. Gelişen e-ticaret çağında alt yapı güçlendirmesi yaparken en çok ihmal edilen süreç bireysel alt yapılarımız ve operasyon yönettiğimiz ekip arkadaşlarımızın dahi eğitim süreçleridir. Hybris gibi özel e-ticaret alt yapıları deneme yanılma ile pekiştirilecek bir alt yapı değildir. Bu yüzden detaylar hakkında sıkı bir eğitim veya öğrenim sürecinden geçmeniz gerekiyor.

Bu süreç için iletişim kısmından benimle irtibata geçebilirsiniz.

Exit mobile version