Site icon Erkin EROL

Paym.es ile E-Ticarete Hızlı Giriş!

Pandemi ile birlikte Türkiye’de e-ticaret üzerinden yapılan alışveriş oranı %159 oranında artış gösterdi. Salgın döneminde gözlemlediğimiz bu artışın, salgın sonrasında da devam edeceği yönünde öngörüler mevcut. Bu da bizleri internetten ürün satın almanın yanı sıra, satış yapmaya da yönlendiriyor.

  1. Evden satış yapmaya hemen başlamak için her şeyiniz hazır. – Evden satış yapabilmeniz için ihtiyacınız olan tek şey internet. Cep telefonu, tablet, bilgisayar ya da herhangi bir teknolojik cihaz ile Paym.es üzerinden saniyeler içinde link oluşturabiliyor ve dilediğiniz yerden oluşturduğunuz linki göndererek ödemenizi kredi kartı ile tahsil edebiliyorsunuz.

Peki linki nasıl oluşturuyorsunuz? Whatsapp ya da Facebook Messenger üzerinden hepimiz mutlaka iletişim kurmuşuzdur. Paym.es ile ödeme alabilmek için de aynı şekilde chatbot ile yazışıyoruz. Chatbot bizleri istediği yanıtlar için yönlendiriyor. Birazdan daha detaylı olarak açıklayacağız.

Hemen satış yapıp ödeme almak için tıklayın.

  1. Link ile saniyeler içinde ödeme alabilirsiniz. – Peki nasıl ödeme alabilirsiniz? Chatbot ya da panel üzerinden yanıtlamanız gereken bazı sorular mevcut. Sırasıyla satmak istenilen ürünün adı, ürünün daha önce kullanılıp kullanılmadığı, ürün açıklaması, para birimi, fiyat, ürünün fotoğrafını ekledikten sonra ürün linkiniz otomatik olarak oluşuyor. Bu linki kopyalayarak dilediğiniz mecradan paylaşıp ödeme alabiliyorsunuz.

Ürünü alacak olan kişi için isim, soyisim, kargo adresi ve kart bilgileri girildikten sonra satın alma işlemini gerçekleştirebiliyor.

            Kolay kullanımı anlatan video için buraya tıklayabilirsiniz.

  1. Sosyal medyayı sanal mağazaya çevirin. – Link ile ödeme almanın yanı sıra oluşturduğunuz ürünlerin tümünü tek bir sayfada sergileyebilirsiniz. Paym.es Butik diye adlandırılan bu ürün, sizin belirlediğiniz mağaza adı ile oluşturulur. Alıcılarınız bu sayfa üzerinden ürünlerinizi inceleyerek sepetlerine ekleyebilir ve alışverişlerini tamamlayabilirler. Paym.es Butik hesabınızın linkini profilinize, ürünleriniz için oluşturduğunuz linkleri ise o ürüne ilişkin posta ekleyebilirsiniz. Böylelikle alıcılarınız her bir ürün satın alımı için kolaylıkla ürün linklerine ulaşabilir.

Paym.es’in Butik özelliği ile satışlarını arttıran Banuca Sanat Atölye’sini inceleyebilir, siz de hemen Paym.es ailesine katılabilirsiniz.

  1. Satışlarınızı arttırmak için neden bir web siteniz olmalı? – Web siteniz üzerinden tüm ürünlerinizi sergilemeniz, alıcı için bir sepet oluşturabilmeniz ve ödeme altyapısı ile saniyeler içinde kullanıcılarınızın kredi kartı ile ödeme yapabilmesi, satışlarınızı oldukça etkileyecek faktörlerden. E-ticarete yeni başladıysanız web sitesi oluşturmak oldukça maliyetli olacaktır. Bunun için online store imkanı sağlayan altyapılardan Paym.es’i tercih edebilirsiniz.

Örnek bir butik için buraya tıklayabilirsiniz.

  1. Ücretsiz Butik hesabınızı oluşturmak çok kolay – Paym.es Panel hesabınızı aktifleştirdikten sonra bu hesap üzerinden oluşturduğunuz ürün linkleri ile Butik hesabınızı oluşturabilirsiniz. Logonuzu, arka kapak görselinizi ve butik isminizi kolaylıkla güncelleyebilir, eklediğiniz ürünleri anlık olarak butik sayfanızda sergileyebilirsiniz.
  1. Satışlarınızı tek bir sayfa üzerinden yönetin. – Butik hesabınız üzerinden yaptığınız satışları herhangi ek bir sayfaya gerek duymadan Paym.es Panel’den takip edebilirsiniz. Butiğiniz Paym.es’in güvenle ödeme altyapısına sahip olması işinizi oldukça kolaylaştıracak. Alıcılarınız saniyeler içinde ödemelerini yaptıktan sonra dijital ürünler için hizmeti iletmek, fiziksel ürünler için ise size düşen yalnızca kargoya vermek.

Paym.es ile ürünlerinizi MNG kargodan %30 indirim ile gönderiyor olmanız da sizler için sağlanan diğer avantajlardan biri.

7. Tüm bunlar bende zaten mevcut diyorsanız, ihtiyacınız olan şey sanal pos. – Web sitenizden satış yapıyor ve uygun komisyon oranlı bir ödeme altyapısı arıyorsanız, burada da Paym.es’in sanal pos hizmetini kullanabilirsiniz. Entegrasyonu oldukça kolay ve güvenilir bir altyapı sağlamakta.

8. Paym.es; satıcılarına avantajlar sağlayan markalar ile iş ortaklıkları yaparak kullanıcılarının satışlarını artırmayı hedefliyor. Bu amaç ile yapılmış olan iş ortaklıkları ve sağladıkları faydalar ise şöyle;

*Bulutfon Sanal Santral, sıradan santrallerin aksine tamamen internet ortamında çalışan ve basit bir panel üzerinden işletmenizin ihtiyaç duyduğu tüm arama raporlarını çekebileceğiniz sanal bir santral sistemidir. Bulutfon sanal santral ile; kullanıcılarınızı bekletmeden, mesai saatleri dışında dilediğiniz anonsu dinleterek çağrı kaçırmadan, tüm çağrıları kaydederek kurulum gerektirmeden kesintisiz bir hizmet sağlayabilirsiniz. Sanal santral ile fiziksel cihaza ihtiyacınız olmaz, aynı anda sınırsız görüşme yapabilir ve sabit mekan gereksinimi olmadan her yerde sanal santrali kullanabilirsiniz. Tüm bunların yanısıra arıza riski, bakım masrafı, kullanıcı sınırınız da olmaz.

Bu iş birliklerinin haricinde yakın zamanda Paym.es yenilerini duyurmayı hedefliyor. Siz de üye olmak ve internetiniz olan her yerden satış yapıp ödeme almak için Paym.es’e katılabilirsiniz.

Paym.es ‘ i bir de dinlemek için UDEMY ‘ de eğitimini hazırladım.

https://www.udemy.com/course/paymes-ile-e-ticarete-giris/

Exit mobile version