Site icon Erkin EROL

Soru – Cevap Meetup

Hep aynı isimlerle aynı konuları konuşmaktan sıkılmadınız mı? Cevabınız evet ise sizi yeni bir etkinliğe davet ediyoruz.

E-ticaret sektörünün deneyimli isimleri Gaye Ör ve Erkin Erol farklı sektörlerden konuklarına merak edilenleri soruyor. Serinin ilk etkinliği Erbuğ Bovyat ile başlıyor.

E-lojistik ve E-ticaret konularının konuşulacağı ve Dome İstanbul’da düzenlenen bu ücretsiz etkinliğe katılmak için kayıt olmayı unutmayın.

Etkinlik 18:30’da başlayacaktır; networking ardından 19:30’da soru – cevap bölümüne geçilecektir.

Ücretsiz Kayıt için

https://www.eventbrite.com/e/gaye-or-ve-erkin-erol-soruyor-erbug-bovyat-cevaplyor-tickets-59134595166

M.Erbuğ Boyvat kimdir?

1979 Balıkesir doğumlu Bovyat, Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Bölümünü mezunudur. Yeditepe Üniversitesinde MBA yüksek ihtisasını tamamlamıştır. Profesyonel kariyer hayatına 2003 yılında İşbir Sentetik Balıkesir’de başlayan Bovyat, sırasıyla Danone Tikveşli, Colgate Palmolive ve E-Bebek tedarik zincirinde yöneticilik pozisyonları üstlenmiştir. 2019 Şubat ayında Ziylan Grup ailesine, tüm İnstreet, Flo ve Toptan mağazaları nakliye süreçlerinden sorumlu Yurt İçi Sevkiyat Müdürü olarak katılarak kariyerine devam etmektedir .Evli ve 3 yaşında 1 kızı vardır.

Erkin Erol kimdir?

Mesleki hayatına 2005 yılında Beko’da yerel pazarlama başlayan Erol, Türkiye’nin en büyük elektronik servis şirketi olan ServisPoint AŞ’de pazarlama çalışmalarına devam etti. Bun Design çatısı altında e-ticarete adım atan Erol, 2015 yılından bu yana Türkiye’nin en büyük bebek ürünleri markası E-bebek’te E-ticaret Yöneticisi olarak çalışmaktadır. Erol, aralarında Cloaker App, HR Türkiye Portalı ve istanblue.site’ın da bulunduğu çok sayıda projede kurucu rol üstlenmiştir. İşinin yanı sıra aktif olarak e-ticaret eğitimi veren Erol, 2K üzerinde @erkinerolblog | MarketingMan Instagram hesabıyla Guerilla marketing paylaşımları yapmaktadır.

Gaye Ör kimdir?

İş hayatında danışmanlık sektöründe başlayan Gaye Ör kariyerine Garanti Ödeme Sistemleri, Bankalararası Kart Merkezi ve PayPal ile devam etmiştir. E-ticaret ve ödeme sistemleri konusunda yaklaşık 15 yıllık geniş bir deneyime sahiptir. Türkiye’nin ilk üye işyeri web sitesi, ilk online ön ödemeli kart satışı, BKM Express lansmanı gibi projeleri yürüten Ör aynı zamanda Garanti Bankası Paracard marka değişimini gerçekleştirmiştir. 2015 yılından bu yana PayU Türkiye ve Afrika Pazarlama Direktörlüğü yürüten Ör, Digital Age ve E-ticaret Türkiye gibi dergilere yazı yazmakta, eğitim vermekte ve mentorluk yapmaktadır.

Exit mobile version